Informatie

Afspraak Tatoeage

Om een afspraak te maken voor een tatoeage, verwelkomen wij je graag in onze shop. Onze artiesten kunnen dan jouw wensen bespreken en jou daarin adviseren.
Het is ook mogelijk om vooraf alvast jouw wensen per e-mail te sturen naar tattoo@skinart.nl, bij uitgebreide verzoeken kunnen wij jou dan beter adviseren.
Voor het maken van een afspraak wordt een aanbetaling in rekening gebracht, welk van de eindprijs in mindering wordt gebracht.

Afspraak piercing

Voor het laten zetten, vervangen of het laten verwijderen van een piercing, kun je telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Uiteraard ben je ook welkom in onze shop voor het maken van een afspraak.

FAQ

Wat is de minimale leeftijd?

Voor tatoeages hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar en voor piercings een minimale leefijtd van 16 jaar. Met goedkeuring van een ouder of voogd, kan dit verlaagd worden naar 16 jaar voor tatoeages en 14 jaar voor piercings.

Verzorging tatoeages & piercings

Voor een goede genezing van je tatoeage of piercing is goede nazorg van belang, voor actuele informatie over de nazorg kunt u de website van de GGD raadplegen.

https://www.ggdzhz.nl/toezicht-en-inspecties/tatoeages-en-piercings

Mag ik iemand meenemen?

Het is toegestaan om iemand mee te nemen wanneer je langskomt voor jouw tatoeage of piercing, deze mogen ook aanwezig zijn bij het plaatsen. Hierbij wordt wel verzocht rekening te houden met de concentratie van de artiest, jouw aanhang kan verzocht worden plaats te nemen in de wachtruimte.

Mag ik eten en/of drinken meenmen?

Tijdens het plaatsen van jouw tatoeage of piercing is eten en/of drinken niet toegestaan, uiteraard is dit wel toegestaan in de wachtruimte tijdens eventuele pauze’s.

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker, al vanaf 20,-  kun je bij ons terecht voor een origineel cadeau. Kom langs in onze shop en laat onze medewerkers jou informeren naar de mogelijkheden.